Coaches

Bij Compleet Zorg Achterhoek werken coaches, trainers en een orthopedagoog. We hebben allemaal jarenlange ervaring opgedaan in de hulpverlening bij gesloten en/of open instellingen. Daar hebben we te maken gehad met jongeren met diverse problemen en stoornissen.

Iedere jongere heeft bij ons twee coaches en een trainer wanneer dit nodig is om individuele doelen te bereiken. Trainingen kunnen bijvoorbeeld gericht zijn op activering of impulsregulatie. Je krijgt vaste coaches zodat er een positieve vertrouwensband kan ontstaan tussen jou en de coach en er stabiliteit en continuïteit is voor jou hulpverleningsproces. In de praktijk betekent dit: korte lijnen, laagdrempelige aanpak en goede bereikbaarheid.

 

Maak een afspraak

“Duidelijke en persoonlijke begeleiding op maat!”

markMark Maathuis, eigenaar en hoofdcoach

Mark Maathuis is vier jaar marinier geweest waarna hij de opleidingen SPW en HBO Maatschappelijk werk en Dienstverlening volgde. Jarenlang werkte hij als groepsleider bij Jongerenhuis Harreveld, beveiliger en bodyguard, ambulant begeleider bij Jongeren onder Dak,  hoofdcoach bij MCE Zorg en nu is hij eigenaar en hoofdcoach bij Compleet Zorg Achterhoek. Hij gaat met een enorme discipline te werk en verdiept zich in de persoon.

Afspraken nakomen, daar bind je jongeren/cliënten mee. De cliënt moet je vertrouwen en als coach moet je er echt voor hen zijn en ruimte bieden. Ik neem altijd de telefoon op of bel snel terug. Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Wij zien kansen en creëren kansen door de jongeren te helpen en geven  duidelijke sturing en vertrouwen. Mijn doel? Het hoogst haalbare voor de (jong)volwassenen bereiken en vasthouden.

dennisDennis Apenhorst, eigenaar en hoofdcoach

Dennis Apenhorst koos na een aantal jaren beroepsmilitair bij de Luchtmobiele Brigade te zijn geweest voor een loopbaan in de hulpverlening. Hij volgde de opleidingen SPW en HBO Toegepaste Psychologie, werkte als pedagogisch medewerker bij Jongerenhuis Harreveld, Jarabee, Intermetzo en Trajectum. Hij is een voorstander van ervarend leren.

Gedragsverandering is voor mij alleen mogelijk als je als coach één op één helpt op diverse gebieden in het leven van jongeren en jongvolwassenen. Als coach vind ik het belangrijk dat je eerlijk en authentiek bent, voor de cliënt gaat, hem inspireert zichzelf te ontplooien en 24/7 bereikbaar bent. De jongere kiest voor ons, wij geven hem een kans en werken er allebei hard voor.

Maak een afspraak

Mark Maathuis / Dennis Apenhorst

06 206 02 726