Ik ben (jong)volwassene

Individele zorg

Zoek je intensieve begeleiding omdat je vastloopt in je dagelijks leven? Dan kun je een beroep doen op de coaches van Compleet Zorg Achterhoek. We bieden ambulante begeleiding om ritme en structuur te krijgen in je leven waar jij het nodig hebt.

Een vaste coach

Waar zou je mee geholpen willen worden? Hoe denk je over de toekomst en wat wil je bereiken? Dat zijn belangrijke vragen. Compleet Zorg Achterhoek stelt niet jouw problematiek centraal, maar jouw kansen en krachten. Samen met jouw eigen coach begeleiden we je in de mogelijkheden om met jouw kwaliteiten je leven op de rails te krijgen en positieve stappen te maken.

Maak een afspraak

“Duidelijke en persoonlijke begeleiding op maat!”

Zelfstandig leven

Het doel van onze begeleiding is om je leven zelfstandig in te vullen. Wij helpen je daarbij. Als jouw coach leren we je omgaan met jezelf en anderen en ondersteunen we je op het gebied van wonen, sociale contacten, werk, opleiding en invulling van je vrije tijd.

Afhankelijk van wat jij nodig hebt in jouw leven. Deze vorm van begeleiding wordt betaald vanuit jouw Persoons Gebonden Budget (PGB) of via Zorg in Natura als je een contract hebt via een instelling of de gemeente.

Waarmee kunnen we jou helpen?

  • Hulp bij het aanbrengen van structuur in jouw dagelijks leven.
  • Vergroten van sociale vaardigheden en zelfvertrouwen.
  • Structureren en plannen van je dagelijkse (huishoudelijke) taken.
  • Invullen van vrije tijd, zoeken van werk of dagbesteding.
  • Het leren omgaan met en uiten van emoties.
  • Het opbouwen van een positief sociaal netwerk.

Wil je ook jouw leven weer oppakken? Bel of mail voor een intakegesprek of loop gerust ons kantoor in Doetinchem binnen.

Maak een afspraak

Mark Maathuis / Dennis Apenhorst

06 206 02 726